•  

  De ISPConnect Geschillencommissie

 

 

ISPCG

Download hier het logo van de ISPConnect geschillencommissie voor je eigen website

Download hier het formulier om een geschil aan te melden formulier geschillencommissie.

 

De geschillencommissie is een onafhankelijk orgaan waar geschillen laagdrempelig en professioneel worden beslecht. Dit draagt bij aan een transparant en professioneel imago voor zowel aangesloten leden, als de branche in zijn geheel. Daarnaast zijn de kosten laag en worden conflicten opgelost zonder tussenkomst van een rechter.

Zowel klanten als hosters krijgen de mogelijkheid om gebruik te maken van de commissie om buiten de rechter om geschillen te beslechten.

Door deelname aan de geschillencommissie hebben klanten de garantie dat ze zaken doen met een professionele en betrouwbare partij. Hieronder staat het overzicht van de ISPConnect leden die zich bij de commissie hebben aangesloten.

De geschillencommissie bestaat uit drie onafhankelijke experts:

 1. Cas Toeset, BRW groep (klant contact specialist)
 2. Michiel Steltman, Directeur DHPA (hosting branche specialist)
 3. Peter Kager, ICTRecht (jurist)

Het volledige handvest van de ISPConnect geschillencommissie vindt u hier http://ispconnect.nl/geschillencommissie/handvest-geschillencommissie/

 

 • Cas Toeset

  CRM en Communicatie manager BRW Groep/

  De BRW Groep is een Nederlands bedrijf dat zich sinds 1999 richt op het ontwikkelen, verbeteren en besturen van klantcontact. BRW Groep is gespecialiseerd in de inrichting en besturing van contact centers. BRW Groep levert de benodigde kennis en ervaring door de inzet van onze specialisten. Als senior consultant bij BRW is Cas een expert op het gebied van klanteractie en klantcontact. Vanuit deze expertise zal Cas de ‘advocaat” van de consument zijn in de geschillencommmissie van ISPConnect.

 • Michiel Steltman

  Directeur DHPA/Branche expert

  Michiel Steltman is directeur van brancheorganistaie DHPA, consultant en adviseur van cloud providers. Met 20 jaar ervaring in deze industrie ken hij de sector als geen andere. Vanuit zijn kennis en ervaring kan Michiel de dossiers inhoudelijk beoordelen en als onafhankelijke expert advies uitbrengen,

 • Peter Kager

  Jurist bij ICTRecht

  Peter Kager is sinds november 2011 juridisch adviseur bij ICTRecht. Peter is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hij heeft daar de master IT en Recht gevolgd waarbij hij de nadruk heeft gelegd op de combinatie van het intellectueel eigendomsrecht en het internet.

  De combinatie van internet met de verschillende rechtsgebieden, zoals onder andere consumentenrecht en het intellectueel eigendomsrecht, maar ook off- en online privacy vraagstukken, kansspelen en domeinnamen kunnen op de interesse van Peter rekenen.

  Bij ICTRecht houdt Peter zich bezig met alle juridische aspecten van e-commerce. Van kopen op afstand, domeinnamen, cookies en privacy tot de juridische aspecten van webdevelopment en hosting.

  Daarnaast past Peter deze aspecten ook breder toe en adviseert hij uiteenlopende dienstverleners op het gebied van digitaliseren, samenwerken en het sluiten van contracten.

Hieronder de lijst van alle deelnemende bedrijven

RT @EvoSwitch: Specialiseren in de #cloud ? @ispconnect @phoenixnap en #EvoSwitch organiseren een inspirerende sessie op 8 juni! https://t.…

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog