•  

    Lidmaatschap

ISPConnect mailinglijsten

Er zijn twee mailinglijsten van ISPConnect:
1. de algemene ledenmailinglijst, waar alles op besproken wordt wat de vereniging aangaat
2. de bestuurs-mailinglijst, waarin enkel officiële mededelingen van het bestuur worden verstuurd en besproken.

ISPConnect Forum

Op Webhostingtalk zijn er twee fora voor leden van ISPConnect. De besloten ISPConnect Leden forum bevat informatie die alleen voor leden bestemd is, zoals notulen van vergaderingen, verslagen, documenten en andere bestanden.

Daarnaast is de ISPConnect Lounge voor iedereen toegankelijk. Hier worden algemene mededelingen gepost, discussies gehouden, en evenementen aangekondigd.

Algemene ledenvergadering ISPConnect

De vereniging ISPConnect is verplicht om tenminste één keer per jaar een algemene ledenvergadering te organiseren. De locatie en exacte datum worden via de mailinglijst, op het forum en linkedIn bekend gemaakt.

Contributieregeling ISPConnect

Alle leden dragen naast hun betrokkenheid bij de vereniging ook financieel bij aan de doelstelling van de vereniging in de vorm van contributie. De contributieregelingen van ISPConnect worden door de algemene ledenvergadering vastgesteld. De hoogte van de contributie is afhankelijk van het aantal medewerkers dat het lid heeft.

Opzeggen lidmaatschap van ISPConnect

Leden die het lidmaatschap van ISPConnect willen opzeggen, dienen hun opzegging per post te sturen naar ISPConnect. Ook is het mogelijk om opzeggingen ingescand per e-mail te sturen naar info@ispconnect.nl. Opzeggingen dienen uiterlijk 2 maanden voor het lopende verenigingsjaar (dat gelijk loopt met een kalenderjaar) in het bezit van onze secretaris te zijn, indien dat niet het geval is, dan is de contributie voor het volgende verenigingsjaar alsnog verschuldigd.

RT @EvoSwitch: Specialiseren in de #cloud ? @ispconnect @phoenixnap en #EvoSwitch organiseren een inspirerende sessie op 8 juni! https://t.…

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog