•  

    Numerieke .nl-domeinnamen

Numerieke .nl-domeinnamen

Bij de landrush numerieke .nl-domeinnamen klaagden verschillende SIDN deelnemers dat zij direct na de start geen verbinding konden krijgen met SIDN. ISPConnect heeft de zelfde dag nog met de SIDN directie hierover gesproken die ontkende dat er grote problemen waren. Eén werkdag later startte ISPConnect een onderzoek, dat in de media breed werd uitgemeten en het onderzoek leidde zelfs tot kamervragen van de Socialische Partij (SP). Uit het onderzoek van ISPConnect bleek dat er wél grote problemen waren en dat 76 procent van de deelnemers de systemen van SIDN pas na gemiddeld 36 minuten konden bereiken.

SIDN maakte enkele dagen later bekend dat uit haar eigen onderzoek bleek dat ISPConnect gelijk had. Twee deelnemers hadden meer dan 200 mailservers ingezet en leveren nu “in overleg” met SIDN respectievelijke 2/3 en 2/5 van hun tijdens de landrush geregisteerde numerieke .nl-domeinnamen weer in. SIDN gaf ISPConnect daar niet alleen gelijk in, maar kwam daarmee ook grotendeels tegemoet aan de eis van ISPConnect om de landrush (deels) over te doen.

RT @EvoSwitch: Specialiseren in de #cloud ? @ispconnect @phoenixnap en #EvoSwitch organiseren een inspirerende sessie op 8 juni! https://t.…

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog