•  

    Over ISPConnect

Internet is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Dat het internet werkt is bijna een vanzelfsprekendheid, maar achter de schermen zijn er talloze bedrijven actief om ‘het internet’ goed te laten functioneren. Ondanks grote commerciële en maatschappelijke belangen van het internet zijn de belangen van de Internet Service Providers, die er voor zorgen dat het internet goed functioneert, onderbelicht in de media, overheid en politiek.

Vereniging ISPConnect Nederland is de branchevereniging van Internet Service Providers en heeft als belangrijkste doel de belangen van haar leden collectief te behartigen door hen een duidelijke stem te geven in de media, overheid, politiek en andere doelgroepen. ISPConnect doet dit door deel te nemen aan debatten, werkgroepen, eigen projecten en contacten met de media.

Het bestuur van ISPConnect

Voorzitter: Yom Schutte
Vice-voorzitter en juridische zaken: mr. Steven Ras
Bestuurslid en secretaris: Maikel Bouricius
Bestuurslid en penningmeester: Marin Heideman
Bestuurslid: Gerben van Leeuwen
Directeur: Simon Besteman

Waarom zou u lid worden van ISPConnect?

De belangrijkste reden om lid te worden is dat ISPConnect er voor zorgt dat uw belangen als ISP behartigd worden. ISPConnect heeft goede contacten met de media, overheid, poltiek, registries en andere partijen die een belangrijke betekenis voor uw bedrijf en uw dienstverlening hebben.

Voor deze partijen bent u als individuele ISP geen gesprekspartner, voor branchevereniging ISPConnect bent u dat wel; sterker nog u heeft net als alle andere leden invloed op de koers van ISPConnect. Op die manier zorgt u er voor dat ook uw belangen behartigd worden elke keer wanneer ISPConnect in gesprek gaat met de media, overheid, politiek, registries en andere doelgroepen. Daarmee worden niet alleen de risico’s beperkt, maar ook nieuwe kansen gecreeërd. Als bijvoorbeeld het beleid dat gemaakt wordt door de overheid beter aansluit bij uw dienstverlening, dan maakt dat het ondernemen weer een stukje prettiger.

RT @EvoSwitch: Specialiseren in de #cloud ? @ispconnect @phoenixnap en #EvoSwitch organiseren een inspirerende sessie op 8 juni! https://t.…

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog