•  

  Panel van Experts ISPConnect

 • Michiel Werkman

  Michiel Werkman heeft sinds eind jaren ’70 talloze operationele, commerciële en leidinggevende functies bekleed in de financiële wereld.

  Via de Algemene Bank Nederland en na het afronden van een management trainee programma bij de Amrobank was hij onder meer vestigingsmanager en waarnemend rayondirecteur bij de VSB-Bank (het latere Fortis). Vanaf begin jaren ’90 werkte hij voornamelijk bij verschillende Rabobanken. Als accountmanager MKB, als vestigingsleider en als Senior Accountmanager Grootzakelijk heeft Michiel veel ervaring met maatwerk in financieren, met de wijze waarop banken ondernemersplannen beoordelen maar óók met ‘Intensief Beheer’ en met ‘Bijzonder Beheer’.

  Michiel kon zich niet langer vinden in de steeds verder afkalvende service van de banken en het rigide voorrang geven aan interne processen en procedures boven de klantbelangen. Daarom stelt hij nu zijn brede kennis en ervaring ter beschikking aan ondernemers.

  Als onafhankelijke regisseur bewaakt hij het belang van opdrachtgevers. Michiel weet investeringen succesvol te vertalen naar banken en andere geldschieters. Zowel om business cases passend gefinancierd te krijgen als om, bij tegenslagen, krediet te behouden.

 • Nic J. M. van Bemmel

  Ondernemer en bedrijfsadviseur voor het MKB. Partner bij bedrijfskundig en bancaire adviesbureau Claassen, Moolenbeek & Partners. Helpt ondernemers uit het MKB met de volgende fase van hun bedrijf. Ontwikkelt ondernemingsplannen als basis voor de toekomst van de ondernemer en onderneming; Adviseren en begeleiden ondernemers bij de aan- of verkoop van bedrijven of bedrijfsonderdelen; • We adviseren en begeleiden ondernemers bij de financiering van de volgende fase van hun onderneming zowel met bancaire financieringen als met private investeerders. Sinds 2010 mede-eigenaar van Total in Support. Total in Support ondersteunt ondernemers in de creatieve industrie en verzorgt het volledige takenpakket van de financiële afdeling. Uiteraard de financiële administratie, inclusief de loonadministratie en de belastingaangiftes, maar ook de volledige projectadministratie inclusief periodieke managementrapportage. Sparring partner voor creatieve ondernemers. Helpt ondernemers met het kritisch analyseren en optimaliseren van (financiële) bedrijfsprocessen.

 • Peter Kager

  Sinds 2011 is Peter juridisch adviseur bij ICTRecht. De combinatie van internet met de verschillende rechtsgebieden, zoals onder andere consumentenrecht en het intellectueel eigendomsrecht, maar ook off- en online privacy vraagstukken, kansspelen en domeinnamen kunnen op de interesse van Peter rekenen. Bij ICTRecht houdt Peter zich bezig met alle juridische aspecten van e-commerce. Van kopen op afstand, domeinnamen, cookies en privacy tot de juridische aspecten van webdevelopment en hosting.

  Daarnaast past Peter deze aspecten ook breder toe en adviseert hij uiteenlopende dienstverleners op het gebied van digitaliseren, samenwerken en het sluiten van contracten.

 • Wido den Hollander

  Ik ben Wido den Hollander (1986) en ben mede-eigenaar van en CTO bij PCextreme B.V. In mijn 10 jaar ervaring bij PCextreme B.V. heb ik veel ervaring op gedaan in het opzettenvan complexe geclusterde systemen waar de nadruk vooral op storage ligt. Uiteraard blijft het niet bij storage, zo kom je als CTO bij een middelgroot hosting bedrijf voldoende technische uitdagingen bezig die je elke dag weer moet overwinnen.

 • Gerdien Dalmulder

  Gerdien Dalmulder is expert op het gebied van marketingstrategie en customer experience management. Gerdien gelooft in de kracht van enthousiasme. Enthousiaste klanten zijn de beste verkopers en enthousiaste medewerkers de beste ambassadeurs voor een organisatie. Vanuit haar Customer Experience en Marketing achtergrond helpt ze bedrijven in het MKB ambassadeurs te maken van hun medewerkers, klanten en opdrachtgevers. Ambassadeurs die je aanbevelen, terugkomen en hun vrienden meenemen. Dat zorgt niet alleen voor een beter resultaat onderaan de streep, maar geeft meer smaak aan werken en ondernemen.

  Gerdien begon haar carriere bij XS4ALL. In de 8 jaar dat ze daar werkzaam was, liet ze haar nieuwsgierigheid naar internettechniek en -business de vrije loop. Na haar tijd bij XS4ALL adviseerde ze grote financiele spelers en later veel MKB bedrijven op het gebied van marketing en customer experience. In 2013 richtte ze samen met Jasper van Bochove Caramel Business op. Ze hielp ISPConnect bij een rebranding traject en voerde projecten uit bij o.a. Openprovider en Argeweb.

 • Britt Kreeft

  Britt heeft na de middelbare Hotelschool in Amsterdam veel werkervaring in de horeca- en evenementenbranche opgedaan. Daarna volgde ze de opleiding HRM aan de Hogeschool van Amsterdam en modules Sociale wetgeving, gericht op de uitzendbranche aan de Universiteit van Amsterdam.

  Vier jaar geleden begon Britt als intercedent bij een grote uitzendorganisatie en groeide daar al snel door in een seniorfunctie. Na een korte tussenstop besloot ze de uitdaging aan te gaan als zelfstandig ondernemer. In 2011 richtte ze Bring at Work op.

  Britt is sterk in het implementeren van het strategisch personeelsmanagement in de uitvoerende werk organisaties. Daarnaast blinkt ze uit in het op- en uitbouwen van relaties die haar eigen bedrijf en de organisaties waar ze voor werkt verder kunnen versterken.

  Bring at Work is sterk is het bemiddelen van personeel en personeelsadministraties, dit bieden wij aan in de volgende diensten: (Het vinden van personeel) Uitzenden, Werving & Selectie, Detacheren. Het verlonen en de administratie omtrent personeel: Payroll, HR- Advies, Loonstrook verwerking, Interim HR diensten, HR- Administratie.

 • Stijn Grove

  Met 15 jaar ervaring in de hosting, datacenters en telecom staat Stijn middenin de branche.

  Begonnen bij UUNET/Verizon in diverse IT en project-management rollen waarna hij bij Samsung Telecom leiding gaf aan het operations team in de Benelux.

  Bij Colt Telecom was hij daarna als lid van het NL MT verantwoordelijk voor de operatie van hun en de managed hosting en cloud portfolio. Daarna is Stijn overgestapt naar EvoSwitch datacenters waar hij leiding gaf aan het sales team.

  Stijn heeft een adviesburo op datacentergebied en daarnaast runt hij samen met een partner ThePeopleCloud, een recruteringbedrijf gespecialiseerd in de datacenterindustrie. Tevens blogt Stijn geregeld op BlogIT, ISP Today en Computable. Stijn vaart in zijn vrije tijd graag met zijn boot door Amsterdam en op het IJsselmeer.

RT @EvoSwitch: Specialiseren in de #cloud ? @ispconnect @phoenixnap en #EvoSwitch organiseren een inspirerende sessie op 8 juni! https://t.…

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog