- Advertisement -

Samen het tekort aan cloud engineers oplossen

0
Wanneer:
17 maart 2021 @ 15:30 – 16:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-03-17T15:30:00+01:00
2021-03-17T16:30:00+01:00
Waar:
Online
Kosten:
Gratis
Contact:
Simon Besteman

IT-bedrijven hebben een nijpend tekort aan talentvolle en betrokken medewerkers die ze voor langere tijd aan hun organisatie kunnen binden. CITA biedt dé oplossing. Stichting Cloud IT Academy (CITA) ontwikkelt studeren-werken programma’s voor afgestudeerde MBO IT-ers om zo het tekort aan IT-professionals op te lossen. Jong talent gaat drie dagen aan het werk in een bedrijf (baan met vierjarig contract) en volgt twee dagen in de week een duale hbo-opleiding bij de Hogeschool Utrecht. In 2018 is op initiatief van Dutch Cloud Community en cloudbedrijven gestart met het programma ‘Job in the cloud’ voor cloud engineers. Circa 90 trainees zijn inmiddels bij 50 cloud-bedrijven werkzaam, waaronder Dutch Cloud Community-leden als Intermax, Claranet, InterConnect, True, Art of Automation, Nedcomp, Parentix, Leaseweb, CloudMerge en Hallo. Deze bedrijven ontvingen allemaal het predicaat ‘Investor in Young IT Talent*’.

Investeer met de Cloud IT Academy in Young IT talents

Een nieuwe groep enthousiaste trainees staat klaar om uit de startblokken te schieten. Tijdens dit webinar op 17 maart worden alle deelnemers bekend gemaakt met de voordelen van het investeren in deze Young IT Talents.

 • Duurzaam ondernemen
 • Anticiperen op groei
 • Investeren in hoogopgeleide medewerkers die vernieuwende theorieën binnen de organisatie introduceren.

We spreken tijdens het webinar onder meer met de directeur van de Cloud IT Academy Marcel Schilders, Opleidingsmanager ICT Serge Wallagh en vragen 2ejaars trainee Sven Visser en Thijs Paree, founder New Media 2Day (fusie met Hallo) wat zij vinden van het studeren-werken programma.

 

Samen investeren wij in de toekomst van ons vak!

Aanmelden webinar

  Ik geef toestemming aan de Stichting Cloud IT Academy om mij na afloop van het webinar vrijblijvend te contacten.

  * = verplicht veld

  Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot het gevraagde live-webinar. Lees ons Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

   

   

  * Cloudbedrijven die voldoen aan het profiel om deel te nemen aan onze werken/studeren programma’s krijgen het predicaat ‘Investor in Young IT Talent’. Deze unieke positionering trekt talentvolle studenten, maar ook medewerkers met meer ervaring aan. Het is bovendien een Unique Selling Proposition voor overige stakeholders, waaronder klanten. Investeren in jong IT- talent betekent duurzaam ondernemen, anticiperen op groei en investeren in hoogopgeleide medewerkers die vernieuwende theorieën binnen de organisatie introduceren.