- Advertisement -

Save The Date: Summer BBQ Dutch Cloud Community

0
Wanneer:
2 september 2021 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2021-09-02T00:00:00+02:00
2021-09-03T00:00:00+02:00
Waar:
Volgt z.s.m.

Save The Date: 2 september gaan we lekker weer met zijn allen BBQ’en! Ben je erbij?

We durven het wel aan om aan het einde van de vakantie, zoals jullie al jaren van ons gewend zijn, een BBQ te organiseren. Met natuurlijk het NK Serverwerpen!

Gewoon een gezellige middag met elkaar doorbrengen. Biertje erbij, hapjes, oude bekenden weer zien. Genieten van het Serverwerpen, en als het weer meezit misschien leuke activiteiten op het water.

Als er een thema van de dag is is het “lekker vertrouwd”, geen rare dingen, gewoon genieten van elkaars’ gezelschap. En een paar verrassingen omdat het zo speciaal is om weer bij elkaar te komen!

Aanmelden voor deelname kan via dit formulier;

    Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres en bedrijfsgegevens om u zo op de hoogte te houden van de Summer BBQ. Lees ons Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

    Het verplicht je nog tot niets, maar je helpt ons al wel met je aanmelding. Zo krijgen wij een goede indruk van de interesse bij de leden.  We hopen in juni de definitieve GO/NO GO beslissing te kunnen nemen. We houden je natuurlijk op de hoogte.

    — We doen het voorzichtig aan: we wachten tot einde zomer, volgens het RIVM moet tegen die tijd iedereen die het wil ingeënt kunnen zijn. De BBQ zal voornamelijk buiten plaatsvinden, we weten dat je in de buitenlucht minder besmettingsgevaar hebt dan in gesloten binnenruimtes. We zullen ons aan alle op dat moment geldende regels houden wat betreft afstand houden, maximale aantallen mensen enz, en we zullen bij de ingang een sneltest beschikbaar hebben voor degene die dat wensen. —