- Advertisement -

Veeam webinar: Inzicht in een geavanceerde ransomwareaanval

0
Veeam webinar: Inzicht in een geavanceerde ransomwareaanval
Wanneer:
3 december 2020 @ 11:00 Europe/Amsterdam Tijdzone
2020-12-03T11:00:00+01:00
2020-12-03T11:15:00+01:00
Waar:
Online webinar
Kosten:
Gratis
Contact:
ISPConnect
020-2610019

Veeam webinar: Inzicht in een geavanceerde ransomwareaanval

Inzicht in een geavanceerde ransomwareaanval

Ransomware is een reëel en actueel gevaar voor organisaties overal ter wereld – en de aanvallen worden steeds geavanceerder. De gevolgen van het niet voorbereid zijn op een aanval zijn ernstig en kostbaar.

Wat kunt u doen tegen geavanceerde dreigingen van buiten uw organisatie? En wilt u meer inzicht krijgen in hoe deze Advanced Ransomware Threats werken? Dan is het webinar dat wij, samen met onze Partner Veeam, organiseren op 3 december zeker een aanrader. Tijdens dit webinar focussen we op de zes fasen van een Advanced Ransomware Threat en hoe deze is opgezet als een ART-werk. Inzicht hebben in hoe deze ransomware aanvallen werken, is de eerste stap op weg naar de juiste bescherming van bedrijfsgegevens en data tegen deze aanvallen.

Spreker tijdens dit webinar is Edwin Weijdema, Global Technologist, Product Strategy bij Veeam.

Webinar deelname

Het webinar wordt georganiseerd op 3 december en start om 11.00 uur. Deelname aan dit webinar is gratis voor leden van ISPConnect en DHPA. Het webinar wordt via Zoom georganiseerd. Vlak voor de start van het webinar ontvangt u per mail de juiste link.

  * = verplicht veld

  Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot het gevraagde live-webinar. Lees ons Privacy Policy voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

  Picture by Picture by michael-geiger-JJPqavJBy_k-unsplash.jpg

  Veeam

  Met de groei en spreiding van moderne data schiet traditioneel databeheer tekort. Data moeten Hyper-Available worden. Hiervoor is een nieuwe aanpak vereist waarin de traditionele disciplines van back-up en recovery, databeveiliging en databescherming samengaan. Een overstap van policygestuurd naar gedraggestuurd beheer om data intelligent en uiteindelijk zelfsturend te maken.

  Specialisme

  Veeam biedt een volledig geïntegreerde, snelle en veilige manier om back-ups te maken en te repliceren van uw klant naar de cloudrepository van de serviceprovider. Veeam software maakt fysieke en virtuele back-ups offsite en repliceert VM’s (virtual machines) offsite zonder de kosten en complexiteit die de bouw en het beheer van een offsite infrastructuur met zich meebrengen.

  Veeam Backup & Replication™ biedt gestroomlijnde disaster recovery en gemakkelijke, betrouwbare offsite back-ups, waardoor u lage RPO’s (Recovery Point Objectives) kunt realiseren.

  Veeam is als partner actief betrokken bij zowel DHPA als ISPConnect.