- Advertisement -
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst online: Corona pandemie en de gevolgen voor hosting bedrijven

4 juni @ 14:30 - 19:00

Webinar op toetsenbord

Op 4 juni aanstaande organiseren DHPA nu in samenwerking met ISPConnect haar tweede netwerkbijeenkomst van 2020. Deze meeting is een online meeting. En we denken een leuk online alternatief te hebben gevonden voor onze reguliere bijeenkomsten.

De gevolgen van de coronapandemie voor hosters zullen centraal staan tijdens deze online netwerkbijeenkomst. Hoe beïnvloedt het je organisatie, de business, de vooruitzichten. Met het thema “Cloud offerings & de rol van de MSP’s” wordt gekeken naar welke platformen of diensten nu kansrijk zijn in de markt en wat de rol van de lokale Managed Service Provider daarbij is. Versnelt Corona de beslissing voor aanpassingen in en van het platform voor hosters? We zullen een aantal aanbieders aan het woord laten in hoe zij met MSP’s willen samenwerken om een beter aanbod richting klanten mogelijk te maken.

Vragen als wie beheert en biedt het platform aan, wat is dan de rol van de resellende partij en is toegevoegde waarde gebaat bij deze rolverdeling komen aan de orde. Naast de presentaties door een aantal  lokale aanbieders gaan we met elkaar in discussie over rol en nut van deze multi-tier constructies. De voors en de tegens, en de alternatieven. Wat als een hoster gewoon primair bij haar eigen platform wil blijven. Is het een zwart-wit keuze? Scenario’s dus.

Dit nieuwe online format is nieuw voor ons en voor jou. Maar het wordt een welkome afwisseling op al die conference calls en videocalls in die zin dat we je interessante inhoud, interactie en een leuk samenzijn willen bieden. Natuurlijk maken we gebruik van online middelen, maar we steunen bijvoorbeeld met onze netwerkborrel de lokale middenstand bij jou in de buurt. We houden een live enquête, we bespreken de resultaten en we hebben een live chat zodat iedereen zijn inbreng kan hebben of een vraag kan stellen.

Aanmelden doe je hier.

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
14:30 - 19:00
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

DHPA
ISPConnect