•  

    Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Het was wederom mega gezellig!

We begrepen van de organisatie van de World Hosting Days, het grootste Cloud Festival ter wereld, dat er over de vier dagen van de conferentie ongeveer 600 bezoekers uit Nederland naar het Europa Park in Rust reizen.

Dit jaar hebben 420 hiervan zich ingeschreven voor de derde editie van Netherlands Goes WHD. De inmiddels traditionele aftrap van WHD.global met bier, worst en oer-Hollandse gezelligheid. De Nederlandse hosting- en cloud industrie komt bij elkaar om tot laat in de avond met elkaar te praten, te drinken en feest te vieren!

De twee vorige edities hebben we georganiseerd in een restaurant in het dorp, dat was een beetje TE gezellig aan het worden. Al in 2016 was duidelijk dat we daar niet meer in pasten. Het feest is gewoon te groot geworden.

Daarom zijn we dit jaar uitgeweken naar een grotere locatie, bij hotel Castillo-Alcazar in het park. Met een grote tent en een buitenruimte met een lounge, en worstenkarren (met achteraf gezien de beste worst van de hele WHD). Het was voor Europa Park ook even spannend, zelfs de eigenaar van het park is nog even op bezoek gekomen om met ons alle details door te spreken.

Ik ben heel blij dat we zijn verhuisd. Uiteindelijk hebben we op de nieuwe locatie ruim een derde meer bezoekers dan vorig jaar kunnen ontvangen zonder dat mensen het gevoel hadden dat het te druk was. De hele avond verliep soepel, je kwam gewoon iedereen tegen, van hoster tot datacenter tot leverancier, tot ook bezoekers uit de Nederlandse politiek.

ISPConnect wil graag iedereen die is gekomen heel hartelijk bedanken. Jullie maken dit feest tot een succes. Wij zijn al begonnen na te denken hoe we editie 2018 nog leuker, nog gezelliger, nog beter kunnen maken. We kijken er nu al naar uit!

Graag tot volgend jaar!

RT @MichielSteltman: Dikke voldoende voor NL providers. https://t.co/4bI76oCZWT

Word lid

Nieuws

Bedankt dat jullie er allemaal waren!

Lees verder

Meer nieuws

Blog

Cloudbric brengt cybersecurity voor websites naar een hoger niveau

Lees verder

Lees het blog