Storage Expo
Storage Expo

Bij deze willen we u uitnodigen om met een stand deel te nemen aan het Datacenter & Cloudplein. Dit unieke plein zal tijdens Infosecurity, Storage Expo en The Tooling Event op 2 en 3 november een prominente plek bezetten in de Jaarbeurs in Utrecht. ISPConnect heeft samen met de Dutch Datacenter Association (DDA) en de Dutch Hosting Provider Association (DHPA) het initiatief genomen tot dit Datacenter & Cloudplein. Dit plein biedt een uitstekende gelegenheid om ons als sector sterk te vertegenwoordigen op deze beurzen.

Inmiddels nemen al tien partijen met een stand deel aan dit unieke initiatief. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar en we zouden u graag willen uitnodigen om ook deel te nemen. Het Datacenter & Cloudplein zal een flinke eyecatcher zijn tijdens deze beurzen, niet alleen vanwege de grootte, maar ook omdat het op een centraal punt zal staan waar alle drie de beurzen samen komen.

Een stand op het plein is daarom een uitgelezen mogelijkheid om prominent aanwezig te zijn. Het plein zal hét centrale punt worden op de beurs waar iedere bezoeker die meer wil weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hosting, cloud en datacenters op af zal komen.

Als u interesse heeft in een stand op het Datacenter & Cloudplein of als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Simon Besteman, directeur van ISPConnect, door te mailen naar simon@ispconnect.nl.

- Advertisement -