- Advertisement -

Over ISPConnect

ISPConnect is de belangenvereniging van bedrijven in de digitale wereld. Onze belangrijkste doelen zijn de sector een duidelijke stem geven in de media, overheid en politiek, jonge talenten opleiden voor onze industrie, en kennisdeling bevorderen.

Wij zijn een open vereniging, waarvan de ledenvergadering het hoogste orgaan is. Onze schaalgrootte zorgt ervoor dat wij een uitgebreid draagvlak hebben binnen de sector en een legitieme gesprekspartner zijn voor de stakeholders met wie wij namens de branche praten. Onze leden zijn actief in de velden van hosting, cloud, netwerkinfrastructuur en VOIP.

Wij bieden rechtstreekse hands-on services aan onze leden (zoals Algemene Voorwaarden, contracten en SLA’s), juridisch en fiscaal advies, een geschillencommissie en advies bij fusies en acquisities.

Daarnaast nemen wij namens onze achterban zitting in een groot aantal fora waar we met name met de overheid meepraten over topics die van belang zijn voor de sector zoals abuse, DDoS, botnets, regelgeving en privacy, en we zijn aanjager en initiatiefnemer van een aantal projecten waarin de sector samenwerkt met het onderwijs om jongen mensen goed voor te bereiden voor loopbanen in de bedrijven van de digitale sector.

Tenslotte organiseert ISPConnect een tiental evenementen per jaar, conferenties, seminars, voorlichtingsdagen maar ook netwerk en gezelligheid events waar de hele industrie samenkomt.

Simon Besteman

Simon Besteman
Directeur
Simon@ISPConnect.nl

Simon is sinds 2012 directeur van ISPConnect. Voorheen werkzaam bij Hewlett-Packard, Demon Internet en Sun Microsystems, vervolgens sinds 2005 als organisatie-adviseur. Zijn belangrijkste taken bij ISPConnect zijn om namens de leden plaats te nemen in overleggen en ronde tafels met de overheid, en om activiteiten en events te organiseren voor de leden. Daarnaast is hij de contactpersoon voor leden zelf, voor de media en voor externe stakeholders van de hostingbranche.

Wido Potters

Wido Potters
Voorzitter
Wido@ISPConnect.nl

Wido is sinds 2003 werkzaam in de internet sector. Sinds 2006 werkt hij voor BIT, een bedrijf uit Ede dat datacenter- en managed hosting diensten levert. In 2015 is Wido toegetreden tot de technische commissie van de VvR (Vereniging van Registrars). In datzelfde jaar heeft hij de stichting AbuseIO opgericht, deze stichting houdt zich bezig met de ontwikkeling  van free en open source software voor (internet) abuse afhandeling.

Frans ter Borg

Frans ter Borg
Vicevoorzitter
Frans@ISPConnect.nl

Frans is al 20 jaar actief in de internetindustrie. Hij werkte onder meer bij Euronet en na de overname van dit bedrijf door France Telecom, legde hij zich toe op de uitrol van Wanadoo in Nederland. Hij richtte Quanza Engineering op, een IT dienstverlener die netwerken en systeem platformen levert voor onder meer hosting providers en ISP’s.

ISPConnect

Steven Mohamedajoeb
Secretaris
Steven@ISPConnect.nl

Beschrijving binnenkort beschikbaar

Xander Slootweg Penningmeester ISPConnect

Xander Slootweg
Penningmeester
Xander@ISPConnect.nl

Met twee ICT opleidingen en een HBO Small Business and Retail Management studie op zak is Xander in 2010 met zeven jaar ervaring als systeembeheerder en zelfstandig ondernemer begonnen als medewerker Customer Support bij InternetToday / Oxxa.com.  Xander is sinds 2014 bedrijfsleider van Today Concepts B.V. en The Registrar Company B.V. en uiteindelijk per 1 januari 2018 trotse DGA/aandeelhouder.

Dion Goudkuil Bestuurslid ISPConnect

Dion Goudkuil
Bestuurslid
Dion@ISPConnect.nl

Dion heeft inmiddels 25 jaar ervaring in de IT sector. Met een technische achtergrond heeft hij zich verder ontwikkeld in verschillende managementrollen binnen de zakelijke dienstverlening. Vanaf 2010 is Dion werkzaam bij Mijndomein Hosting, een van de grootste en meest bekende hostingpartijen in Nederland waar hij onder andere 4 jaar verantwoordelijk is geweest voor de operationele aansturing. Sinds 2018 is hij onder andere verantwoordelijk voor strategie, samenwerkingen en acquisities binnen de Mijndomein groep.

ISPConnect

Mark Scholten
Bestuurslid
Mark@ISPConnect.nl

In 2009 is Mark bij SinnerG begonnen als allrounder, na sinds 2005 als zelfstandig ondernemer in de hosting sector actief te zijn geweest. Daarnaast is hij sinds 2013 lid van Coloclue en sinds 2015 is Mark daar binnen de netwerkcommissie actief. Sinds 2017 zit hij bij Coloclue in het bestuur. Mark hoopt bij de activiteiten van ISPConnect veel van de leden aan te treffen.