- Advertisement -

ICTRecht

Al 15 jaar verleent ICTRecht gespecialiseerd en praktisch juridisch advies over ICT, privacy en internet. Wij doen dit met een team van meer dan 60 specialisten – vanuit onze kantoren in Amsterdam, Groningen en Brussel. Naast het geven van advies houden wij ons bezig met het verzorgen van juridische trainingen en leveren we ook detacheringsdiensten.

Van startup tot multinational en van overheidsinstantie tot zorginstelling. Dankzij onze gespecialiseerde achtergrond zijn wij in staat om iedere organisatie te bedienen en elk internet-, ICT- of privacyvraagstuk juridisch te beantwoorden. Onze werkwijze is begrijpelijk en praktisch. Geen zes pagina’s juridisch jargon met als conclusie “dat hangt ervan af”, maar een duidelijk antwoord waarmee men direct aan de slag kan.

Maak kennis met het team achter ICTRecht.

“Snel en duidelijk in de communicatie. Helder in het advies! – TomTom”

Juridisch advies en contracten

ICT, internet en telecommunicatie zijn technisch complexe gebieden waar de wet vaak achter de snel veranderende feiten aanloopt. Onze juristen hebben unieke gespecialiseerde kennis en langdurige ervaring met onder andere privacy, digitaliseringsvraagstukken, intellectueel eigendom en domeinnaamgeschillen, contractenrecht, informatietechnologie, e-commerce, cloud, hosting en continuïteitsoplossingen.

Onze diensten bieden wij aan op basis van fixed fee en voor de grotere projecten of duurzame relaties bieden wij urenbundels en abonnementen aan. Hiermee willen wij graag inzetten op een langdurige samenwerking waarbij wij eigenlijk kunnen optreden als ‘bedrijfsjurist op afstand’.

Bekijk een compleet overzicht van de juridische diensten van ICTRecht. 

Detachering

ICTRecht Detachering biedt inhouse ondersteuning om tijdelijk – of voor een langere periode – organisaties te versterken op het gebied van ICT, privacy en recht. Wij zoeken voor organisaties naar vakkundige kandidaten met een functie als: allround bedrijfsjurist, Functionaris Gegevensbescherming (FG) of Security officer. Zo bieden wij organisaties voor een gewenste periode specifieke kennis en vaardigheden die eerder niet aanwezig waren.

Lees meer over de manier waarop ICTRecht Detachering juridische ondersteuning kan bieden.

“Als lid of partner van ISPConnect bieden wij je graag 20% korting op ons complete opleidingsaanbod. Hieronder wordt verstaan onze volledige opleidingen (zoals de opleiding tot FG/DPO en de IT Law Summer School), losse trainingsdagen, openbare trainingen en webinars. Maak gebruik van deze korting door de code ISPConnect in te voeren tijdens het inschrijven.”

Academy

Binnen onze opleidingsinstelling organiseren we een scala aan juridische (inhouse) trainingen, opleidingen en webinars. Via ICTRecht Academy kan praktische kennis opgedaan worden over onder meer: privacy, contracteren, security en legal tech. Onze ervaren trainers en specialisten uit de praktijk spreken vanuit cases waarin zij dagelijks adviseren. Verder zijn we door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstelling en IAPP-erkend.

Bekijk het volledige aanbod van ICTRecht Academy.