- Advertisement -

Relined Fiber Network

Rond de eeuwwisseling kwam Relined Fiber Network met een uniek product. Een relatief onbekend product, dat weinig bedrijven nog afnamen: Dark Fiber. Als een ware pionier bracht de toen net opgerichte organisatie Dark Fiber, oftewel de onbelichte glasvezel, naar de Nederlandse markt. Met als missie: het gebruik van bestaande glasvezelnetwerken optimaliseren en het onnodig aanleggen van netwerk voorkomen. Want wat wás er toen al veel netwerk aangelegd door zowel publieke als private partijen. En wat is het zonde om hier geen gebruik van te maken.

En nu, 17 jaar later, leveren wij nog steeds enkel Dark Fiber, de betrouwbare verbinding van A naar B. We beschikken – mede dankzij preferred suppliers – over een hoogwaardige infrastructuur die meer dan 30.000 kilometer aan kabels meet. Hiermee zijn we landelijk dekkend en kunnen we een hoge mate aan fijnmazigheid bieden, in zowel Nederland als Duitsland. Het resultaat? Praktisch iedere locatie is bereikbaar! Ook werelds grootste internetknooppunten Amsterdam en Frankfurt zijn op ons netwerk aangesloten. Hier leveren we point to point verbindingen tussen vrijwel alle carrier neutrale datacenters.

“Praktisch iedere locatie bereikbaar, dankzij ons landelijke en fijnmazige Dark Fiber netwerk, in heel Nederland, Duitsland én nu ook in Denemarken."

Onze Dark Fibers zijn betrouwbaar, zeer veilig en kunnen redundant geleverd worden. Daarnaast zijn wij sterk in flexibiliteit en capaciteit; zaken die voor ISP’s cruciaal zijn om diensten aan klanten te garanderen. We bieden ongelimiteerde bandbreedte en supersnelle schaalbaarheid. Extra bandbreedte toewijzen aan een dienst, omdat uw klant hier behoefte aan heeft, is zo gepiept.

Relined en Internet Service Providers

Dark Fiber is voor veel hostingpartijen en Internet Service Providers een interessante keuze voor het bouwen van een eigen netwerk waarop zij hun eigen diensten kunnen leveren aan eindgebruikers. Al meer dan 17 jaar werken wij samen met diverse partijen. Hierdoor kennen wij de markt goed en kunnen we bedrijven ondersteunen in hun groei.

Marcel Tan - RelinedDe mogelijkheden bespreken met onze accountmanager?

Marcel Tan is nu ruim twee jaar werkzaam voor Relined en specialist binnen dit segment. Hij volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en weet inmiddels als geen ander hoe hij hierop in kan spelen. Hij denkt hierbij oplossingsgericht mee met zowel de afnemer als de eindgebruiker.

“Omdat wij enkel Dark Fiber aanbieden – en dus niet de bijbehorende diensten -, concurreren wij nooit met onze klanten in dit segment. Dat maakt ons de perfecte partner.” – Marcel Tan.

Waarom Relined?

  • Wij zorgen enkel voor een dedicated vezelpaar van A naar B, de rest is geheel in eigen beheer. Hierdoor zijn wij nooit uw concurrent, maar altijd een partner.
  • Ons netwerk biedt fijnmazigheid en landelijke dekking in zowel Nederland als Duitsland. Bovendien zijn vele belangrijke datacenters op ons netwerk aangesloten.
  • Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Zowel in het netwerk als in onze dienstverlening en onze medewerkers hieromheen.
  • Bij ons staat de klant centraal. We denken oplossingsgericht mee over het opzetten van een toekomstgericht netwerk.
  • Onze specialisten hebben een professionele en integere werkhouding. We doen wat we beloven en komen gemaakte afspraken na (ISO 9001). We zijn transparant en leggen uit wat en waaróm we iets doen.

Referenties

Het netwerk van Relined heeft een unieke ligging langs de spoordijken van ProRail en in de hoogspanningsmasten van TenneT. Hiermee kunnen lange afstanden overbrugd worden tegen een lage demping” – Stefan Ideler, CTO bij i3D.net.

De diensten van NDIX zijn een goede aanvulling op het Dark Fiber netwerk, dat Relined levert en beheert. Beide bedrijven zijn geen concurrenten van elkaar, omdat Relined alleen Dark Fiber levert en geen aanvullende diensten. Sterker nog, de bedrijven vullen elkaar aan en versterken elkaar” – Dennis Snijder, Manager Verkoop bij NDIX.

Voor meer informatie kijk op onze website: www.relined.eu

Contactpersoon Relined

Marcel Tan
M: +31 (0)6 18 96 50 44
E: m.tan@relined.eu

Relined B.V.
Clarissenhof 1b
4133 AB Vianen
T: +31 (0)347 358 010
E: sales@relined.eu