- Advertisement -

Xolphin

Xolphin helpt cloud en hosting providers om hun productportfolio op een gemakkelijke manier uit te breiden en extra service te bieden aan klanten.  Als de grootste aanbieder van SSL Certificaten in de Benelux staat Xolphin al jaren bekend om de deskundige support en de snelle, betrouwbare en voordelige levering van SSL certificaten en digitale handtekeningen van de meest vertrouwde merken Sectigo (voorheen Comodo), GlobalSign, Thawte, GeoTrust en DigiCert. Xolphin is niet zomaar een SSL reseller; Als officiële Registratie Autoriteit voor Sectigo is Xolphin met een meertalig validatieteam uniek in Europa.

De SSL markt groeit hard – het jaar 2018 was voor het gebruik van SSL een omslagpunt, waarbij HTTPS dé standaard werd. Deze lijn heeft zich doorgetrokken – in oktober 2019 werd maar liefst 94% van alle bezochte webpagina’s wereldwijd in Chrome via HTTPS geladen. In Nederland is het totaal aantal .nl-websites dat gebruik maakt van een geldig SSL certificaat tussen 2018 en 2020 toegenomen met bijna 50% tot ruim 1,33 miljoen.  Door de toenemende internetcriminaliteit zal de noodzaak voor online monitoring blijven toenemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van scanning tools die malware detecteren. Hier spelen we op in door slimme producten aan te bieden in combinatie met SSL certificaten.

Daarnaast levert Xolphin digitale handtekeningen voor veilige e-mail, PDF en software ondertekening. De populariteit van digitale ondertekening neemt door de vele voordelen, Europese standaardisering én het groeiend aantal toepassingen snel toe. Onder het Ensured label leveren we digitale handtekeningen voor zowel incidentele en geautomatiseerde ondertekening van PDF documenten.

Met meer dan 30 medewerkers heeft Xolphin de expertise in huis om technische vragen deskundig te beantwoorden en aanvragen snel te verwerken. Sinds 2002 hebben we zo’n 45.000 klanten en 3.000 resellers bediend, in de afgelopen 5 jaar hebben we ruim 1.000.000 certificaten geleverd.

“Sinds geruime tijd kopen wij alle SSL certificaten in via Xolphin. Zij zijn voor ons ondertussen geen leverancier meer, maar een echte partner op alle gebieden. Ze leveren supersnel en de technische ondersteuning is perfect. Het validatieteam heeft contact met onze klanten in hun eigen taal, wat een hoop verwarring voorkomt en het proces aanzienlijk gemakkelijker en sneller maakt. Daarnaast profiteren we van hun jarenlange ervaring door verkoop- en marketing tips die ze graag met ons delen – dit maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om succesvol te zijn in de verkoop van SSL!”

De voordelen op een rijtje:

Flexibel reseller programma

Xolphin biedt concurrerende prijzen met aantrekkelijke marges voor resellers.  Je bepaalt zelf je tarieven en leveringsvoorwaarden. Het vooraf betalen of storten van een deposit is niet nodig en er worden geen opstartkosten berekend. En heb je hulp nodig bij het vermarkten en verkopen van onze diensten?  Onze ervaren medewerkers geven je graag commercieel – en marketing advies op maat.

Specialisme

Door het eigen validatieteam en zelf ontwikkelde automatisering kan Xolphin certificaten zeer snel leveren en de validatie voor certificaatuitgifte uitvoeren in de voorkeurstaal van je klanten. Momenteel valideert Xolphin in 11 talen. Onderscheid je van je concurrenten met het leveren van een EV SSL certificaat binnen een dag!

ISO 27001, 9001 & WebTrust

Xolphin ist WebTrust gecertificeerd en voldoet aan strenge richtlijnen. De informatiebeveiliging is ISO 27001 gecertificeerd, en het kwaliteitsmanagement ISO 9001 gecertificeerd. Zo weet je zeker dat Xolphin veilig met al je gegevens omgaat en zo efficiënt mogelijk werkt.

Deskundige ondersteuning

We geven altijd persoonlijk en objectief advies of direct contact met een techneut voor technische ondersteuning. Tijdens kantooruren worden e-mails met technische vragen binnen 15 minuten beantwoord, voor urgente vragen is Xolphin zelfs 24/7 bereikbaar.

Makkelijke en flexibele integratie

Via de Xolphin API, of via de plugins voor HostFact of WHMCS, bestaat de mogelijkheid het bestelproces volledig te integreren zodat certificaten direct vanuit je eigen systeem of website kunnen worden aangevraagd.

Lees meer over ons reseller programma, of neem direct contact met ons op:

E-mail: sales@xolphin.nl
Telefoon: 088-7757753
Website: www.xolphin.nl